Įsimintino mergvakario idejos

Mergvakario idėjos


Jeigu artėja Jūsų draugės vestuvės, reikia tinkamai atšvęsti paskutines viengungystės dienas – t.y. surengti jai nepamirštamą mergvakarį. Šiame straipsnyje bus pateikiamos kelios puikios mergvakario idėjos. Galbūt mūsų pasiūlymas taps Jums inspiracija surengti savo draugei patį nuostabiausią mergvakarį.

Vykite stovyklauti. Tai netradicinė, įdomi mergvakario idėja. Jeigu Jūsų draugė yra gamtos mylėtoja, esame tikri, jog jai ši idėja labai patiks. Pasistatytike kelias palapines arba išsinuomodami namelį miške. Būtinai užsikurkite laužą, kepkite zefyrus, dalinkitės smagiomis istorijomis. Paprasta, smagu ir nebrangu.

Mergvakaris laive. Jeigu rengiate mergvakarį šiltuoju metų laiku, ši idėja puikiai tiks. Įsivaizduokite šiltą vasaros vakarą, kai vėjas kedena plaukus, aplink tik vanduo, smagi draugių kompanija, šampanas, užkandžiai. Įsimintinas laikas su geriausiomis draugėmis.

Surenkite baseino vakarėlį. Šiltuoju metų laiku mergvakarį galite švęsti tiesiog prie baseino. Užsisakykite kokteilių, picų ar kitų mėgstamų patiekalų ir mėgaukitės nuostabiu oru, vandeniu bei šaunia kompanija.

Užsisakykite SPA dieną ar savaitgalį. Ši madinga mergvakario alternatyva puikiai tiks nuotakai, kuri prieš didžiąją dieną nori šiek tiek atsipalaiduoti ir palepinti save. Užsisakykite veido procedūrų, masažų, atsipalaiduokite masažiniame baseine.

Kokteilių vakarėlis namuose. Jei būsimoji nuotaka nemėgsta trankių vakarėlių, surenkite kokteilių vakarėlį namuose. Susiraskite mėgstamų kokteilių receptus ir pasigaminkite juos pačios. Tai taps linksma pramoga draugėms: džiugins ne tik kokteilių ragavimo, bet ir gamybos procesas.

Apsipirkimas. Kas gali būti smagiau nei apsipirkti su artimiausiomis draugėmis? Surenkite turą po mėgstamiausius butikus ir leiskite būsimai nuotakai išsirinkti mėgstamų drabužių. Tai bus ne tik smagus laikas drauge, bet ir dovana draugei mergvakario proga.

Išsinuomokite limuziną arba vakarėlių autobusą. Galėsite gerti šampaną, mėgautis užkandžiais ir pro langą stebėti besikeičiančią miesto panoramą. Kur panorėję sustosite ir galėsite spontaniškai vakarėlį pratęsti gamtoje.

Keramikos dirbtuvės. Sukurkite keramikos dirbinių, kurie bus dovana būsimai nuotakai. Jūsų laukia smagus kūrybos procesas, galimybė atskleisti savo meninius gebėjimus. Juk kūryba išlaisvina, ramina ir suteikia sparnus!

Joga. Užsisakykite jogos užsiėmimą sau ir geriausioms draugėms. Tai puikus būdas atsipalaiduoti prieš didžiąją dieną tiek būsimai nuotakai, tiek jos draugėms.

Taigi tikimės, jog šios mergvakario idėjos padėjo Jums surengti pačią nuostabiausią šventę, kurią būsimoji nuotaka prisimins visą gyvenimą.

Close Menu