Ką dovanoti vardadienio progą?

Vardadienio dovanos


Vardadienis yra puiki proga parodyti savo antrai pusei, draugui, giminaičiui ar kolegai, kad jį vertinate, mylite bei džiaugiatės jų draugija. Vardadienio sveikinimai ir dovanos šia proga dažniausiai būna simbolinės, nebrangios. Svarbiausia – parodyti žmogui dėmesį.

Dažniausiai vardadienio proga pasveikinama tiesiog žodžiu ar išsiunčiant SMS žinutę. Tačiau jeigu norite būti originalesni, pasiūlysime idėjų, ką padovanoti vardo dienos proga.

Gėlės – itin dažna dovana vardo dienos proga, ypač moterims. Net jei pasirinksite kitą dovaną, galite ją papildyti gražia gėlių puokšte.

Jūsų pagamintas patiekalas. Jei vardo dieną švenčia Jūsų sutuoktinis ar mylimasis, galite jam pagaminti skanų naminį patiekalą, kurį patieksite romantiškoje aplinkoje, žvakių šviesoje.

Atvirukas. Dar viena puiki dovana vardadienio šventei, kurią galite nupirkti net paskutinę minutę – spalvingi vardadienio atvirukai. Tai nuostabi dovana, kurią įvertins kiekvienas. Kuo didesnis, tuo geriau.

Butelis mėgstamo vyno bus puiki dovana kiekvienam ir kiekviena proga – vardo diena ne išimtis. Ypač jeigu tai yra Jums artimas žmogus, kurio skonį žinote.

Kvepianti žvakė, kaip ir gėlės, yra itin universali dovana, patiksianti kiekvienam. Tereikia išrinkti vardadienį švenčiančio žmogaus mėgstamą aromatą. Galite padovanoti ir žvakių rinkinį dailioje pakuotėje. Tokia dovana atrodys dar šventiškiau.

Saldainių rinkinys, tortas ar kita saldi dovana – puikus pasirinkimas smaližiui. Juk skanus maistas yra vienas didžiausių gyvenimo malonumų. Tad palepinkite varduvininką šią ypatingą jam dieną.

Personalizuotas pakabutis ar apyrankė ypač tiks, jeigu varduvininkė yra moteris. Ant papuošalo galima užrašyti norimą frazę, vardą ar inicialus. Tai minimalistinė, itin skoninga dovana vardadienio proga.

Mėgstamo žurnalo prenumerata bus nuostabi vardo dienos dovana žingeidžiam žmogui. Žinoma, šiuo atveju turite labai gerai pažinoti varduvininką, kad žinotumėte, kokį leidinį jam išrinkti.

Iš tiesų, vardo dienos proga galite padovanoti ne tik daiktus, bet ir įspūdžius. Pavyzdžiui, jeigu vardo dieną švenčia Jūsų artimas draugas arba antroji pusė, surenkite iškylą gamtoje, suorganizuokie savaitgalio kelionę, pakvieskite į koncertą, teatrą ir pan.

Apibendrinant, vardadienio dovanos, kad ir kokios jos bebūtų, turi parodyti Jūsų dėmesį bei pagarbą sveikinamam žmogui. Svarbu ne ką padovanoti. Svarbiausia, kad tai būtų iš širdies.

Close Menu