5 gražūs būdai, kaip papuošti namus žvakėmis

5 gražūs būdai, kaip papuošti namus žvakėmis

Nors žvakės niekada nepasensta, kartais pasensta jų kompozicijos. Jei jūsų žvakidžių laikikliai pradeda atrodyti nušiurę arba jūsų stulpelis atrodo kaip iš raganos altoriaus, metas šiek tiek jį pertvarkyti. Yra šimtai skirtingų būdų, kaip galima dekoruoti žvakėmis - nuo rudens centrinių puošmenų iki židinio akcentų ir šventinio dekoro.

Pateikiame jums 5 geriausias dekoravimo žvakėmis idėjas. Šiuose išradinguose naujų namų stiliaus patarimuose rasite ką nors kiekvienam metų laikui ir bet kokiai erdvei. Palaikykite šiltą švytėjimą 365 dienas per metus.

1. Šoninių staliukų žvakių terariumai

Terariumai padeda išspręsti dvi dizaino problemas vienoje. Pirma, jie suteikia vizualinio susidomėjimo, nes grupuoja žvakes, leidžia žaisti aukščiu ir tekstūra. Antra, jie sumažina nerimą dėl to, kad galite padegti namus. Dugne esančios juodos uolienos suteikia gerą pagrindą ir kartu padidina žvakių išdėstymo poveikį.

2. Dekoravimo žvakėmis idėjos, kaip dekoruoti žibintus

Žibintai yra stebuklingi. Su žibintais susiję tiek daug istorijų ir mitų, todėl kai į savo dekorą įtraukiate žibintus, šiek tiek tos magijos atsinešate su savimi. Jie taip pat suteikia šiek tiek saugumo uždegtoms žvakėms ir padeda nukreipti šviesą į šiltą, ramų švytėjimą. Naudokite skirtingo aukščio ir formų žibintus, kad dizainas taptų dramatiškesnis.

3. Spalvos, tekstūros, akmenys ir žvakės

Jei turite didelę plokščią erdvę, pavyzdžiui, ant kavos staliuko, atkartokite židinio vaizdą naudodami skirtingų tekstūrų ir aukščio žvakes ant lygaus, poliruoto akmens pagrindo. Vakare, kai susisukate su knyga ir puodeliu arbatos, žvakės suteiks šiltą židinio spindesį, net jei jo neturite. Papildomi taškai, jei jūsų žvakės yra su juostelėmis, o šiuo atveju - su faktūrinėmis juostelėmis.

4. Nuo seno rėmo iki veidrodinio žvakių padėklo

Shabby chic suteikia galimybę iš naujo panaudoti daiktus, kurių anksčiau galbūt nenaudojote. Šį kartą paimkite seną veidrodžio rėmą ir paverskite jį žvakių padėklu. Veidrodis atspindės subtilų žvakių švytėjimą, gerokai padidindamas jų šviesą ir pridėdamas netikėtą atspindintį elementą jūsų kompozicijai. Pridėkite panašaus stiliaus ir spalvos žvakių laikiklių, kad sukurtumėte posūkį.

5. Baltos žvakės ir žali paparčiai

Balta ir žalia spalvos yra natūrali pora. Šioje kompozicijoje panaudotos natūralios samanų paklotės, kad sušvelnintų architektūrinę žvakių ir padėklo baltumą. Kartu tai prabangus, tačiau minimalus centrinis akcentas, kuris įneša šiek tiek motinos gamtos į vidų, kur ji gali padėti nuraminti ir atpalaiduoti atmosferą. Jei nerandate gyvų samanų, pakeiskite jas tikroviškomis dirbtinėmis samanomis iš vietinės amatų parduotuvės.

Close Menu