Seostep - Internetinių svetainių kūrimas

Seostep - Internetinių svetainių kūrimas


Seostep komanda teikianti internetinių svetainių kūrimo paslaugas. Paparastų ir profesionalių internetinių puslapių kūrimas.

Internetinių svetainių tipai

Internetines svetainės sikirstomos į du pagrindinius tipus: reprezentacinės svetainės ir elektroninės parduotuvės. Reprezentacinė svetainė – gražaus dizainos svetainė, kurioje pateikiama tam tikra informacija apie jūsų verslą, gali būti detaliai aprašytos jūsų teikiamos paslaugos. Elektroninė parduotuvė – Tai gan panašus tipas į reprezentacinę, tačiau šioje svetainėje yra automatinė pardavimo funkcija, žmogus gali tiesiogiai nusipirkti prekę, apmokėti per sistemą ir panašiai.

Reprecentacinės internetinės svetainės kūrimas

Šios internetinės svetainės kūrimo procese sunkiausia dalis dizaino elementai. Visas dėmesys skiriamas svetainės grožiui. Šios svetaines pagalba pristatomos paslaugos ar produktai, todėl jį turi kažkui išsiskirti patraukti potenčialaus kliento akį.

Elektroninės parduotuvės kūrimas

Internetinės parduotuės tikslas parduoti prekes. Čia svarbu patogumas ir funkcionalumas. Svetainė turi būti patogi vartotojui: patogi navigacija, paieška, atsiskaitymas, gražinimas ir panašiai. Dizainas taip pat svarbus, žmonės neretai palieka negražias svetaines, nes galvoja, kad jos nepatikimos arba, kad juos apgaus. Todėl kuriant elektroninę parduotuvę būtina atsižvelgti ir į dizaino elementus. Kitas svarbus faktorius svetainės greitis, daugiau nei 90 proc. Vartotojų naršo svetainėję, jeigu jos krovimo greitis neviršija 3 sekundžių. Jeigu jūsų svetainės krovimo greitis ilgesnis, nenustebkite jeigu žmonės užeina ir po 10 sekundžių išeina iš jūsų parduotuvės nieko nenusipirkę.

Tinklapių kūrimo kaina

Kadangi kiekviena internetinė svetainė ar elektroninė parduotuvė kuriama pagal individualų dizainą bei kliento norimą funkcionalumą, bendros kainos nustatyti negalima. Lietuvoje internetinių svetainių kūrimas gali kainuoti nuo 350 eurų, už šią sumą turėtumėte gauti paprastą pilnai veikiančią svetainę. Elektroninių parduotuvių kainos prasideda nuo 450 eurų.

Internetinių svetainių kūrimas savo jėgomis

Turinio valdymo sistemos sukurtos palengvinti svetainių kūrimo procesą. Tačiau net ir naudojant turinio valdymo sistemas, reikia turėti bendrą suvokimą.Taip pat internetinės svetaines galima kurti ir programuojant tiesiogiai. Norint susikurti paprastą informacinio pobudžio šabloninę svetainę, galima tai padaryti pačiam. Kitu atveju jeigu norite turėti profesionalią svetainę, su gražiu, moderniu dizainu, reikėtų pagalvoti apie svetainių specialisto paslaugas.

Close Menu