Perforatorių nuoma ar pirkimas?

Perforatorių nuoma ar pirkimas?


Dauguma žmonių maišo perforatorių ir paprastą gręžtuvą. Paprasti gręžtuvai skirti visai kitokiems darbams nei perforatoriai. Naturalu, kad žmonės maišo įrankius, kai jų tokia gausa. Esminiai perforatiriaus ir paprasto gręžtuvo skirtumai:

  • Skirtingai nei perforatorius gręžtuvas skirtas gręžimo darbams
  • Perforatorius skirtas ardymo darbams, pvz. Išdaužyti tam tikras skyles, grovelius ar netgi durų ar langų angas.
  • Gerą perforatorių galima naudoti ir kaip paprastą grąžtą, todėl dauguma žmonių perką tik perforatorių, taip sutaupydami pinigų.

Kaip išsirinkti tinkamą perforatorių?

Prieš renkantis perforatorių reikėtų atsižvelgti į tam tikras jo charasteristikas:

  • Perforatiraus galia - priklausomai nuo darbų pobudžio, jeigu jums reikia atlikti mažus griovimo darbus, tuomet rekomenduojame rinktis silpnesnį perforatorių, tačiau jeigu planuojate rimtus ardymo darbus, tuomet pasvarstykite apie profesionalų galingą perforatorių.
  • Greičio reguliavimas – pažiūrėkite ar jūsų norimas perforatorius turi greičio reguliavimo funkciją. Taip pat, ar galima reguliuoti, keisti jo veikimo programas, jeigu jūsų perforatorius turi šias minėtas funkcijas, tuomet labai gerai – galėsite ji naudoti kaip universalų įrankį.
  • Fiksatorius – Labai paprastas, bet svarbus dalykas. Patikrinkite ar jūsų perforatoriuje yra akseleratoriaus fiksatorius. Jeigu šios fiksatoriaus nėra – ieškokite kito. Ardymo darbai reikalauja gero fizinio pasirengimo, tačiau, kad ir koks tvirtas butumėte, įspaudę akseleratoriaus mygtuko ilgai nepalaikysite.
  • Universalumas- Ar šis perferataorius turi kitų veikimo programų, ar galima išjungti gręžimo funkciją?
  • Akumuliatorius – Pagal poreikį išsirinkite ar norite laidinio perforatoriaus ar akumuliatorinio.

Perforatorių nuoma ar pirkimas?

Profesionalus perforatorius kainuoja nemažai, todėl pasvarstyčiau apie šio įrankio nuoma. Prieš galvodami apie įrankio įsigyjimą pasvarstykite, pagalvokite apie jo poreikį, ar tai bus nuolatinis įrankis, ar jo prireiks tik vienkartiniam darbui. Perforatorių nuoma vis dažniau sutinkama profesionaliose statybos. Statybininkai suvokia, kad neverta pirkti brangų įrankį dėl vienkartinių darbų, todėl renkasi įrankių nuomą. Įrankis.lt – tai įmonė užsiemanti profesionalių įrankių bei technikos nuoma visoje Lieutvoje. Čia galėsite rasti įvairiausių statybinių įrankių. Palankios nuomos sąlygos tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims.

Close Menu