Ar verta rinktis ekskursijas Kemere, Turkijoje?

Ar verta rinktis ekskursijas Kemere, Turkijoje?

Kemeras yra turistinis kurortas Turkijoje, esantis Antalijos provincijoje, prie Viduržemio jūros kranto. Tai populiari kelionių vieta dėl savo šiltų, saulėtų paplūdimių, gausybės viešbučių ir turistinių atrakcijų. Kemeras yra žinomas savo ramaus vandens sportų, tokių kaip banglenčių, nardymo ir vandens slidinėjimo, galimybėmių. Be to, čia yra daugybė parduotuvių, barų, restoranų ir vakarėlių klubų, kad atitiktų bet kokių poilsio poreikius.

Ką veikti atostogaujant Kemere?

    Kemeras yra puiki vieta atostogoms, nes čia yra daugybė veiklų, kurias galite išbandyti. Štai keletas populiarių veiklų ir atrakcijų Kemere:

      Paplūdimiai - Kemere yra daugybė paplūdimių su smėlio ir švariu vandeniu, kur galima pasimėgauti saule ir paplūdimio poilsiu.
      Vandens sportas - Kemere galite išbandyti daugybę vandens sporto rūšių, tokių kaip banglenčių, nardymo, vandens slidinėjimo, banano ir kitų.
      Turgūs - Kemere yra keli turgūs, kur galite nusipirkti vietinių produktų, drabužių, suvenyrų ir daugybę kitų prekių.
      Nacionalinis parkas Olympos - Ši gamtos oazė yra puiki vieta vaikščioti po kalnus, žiūrėti į vandens krioklius, o taip pat pamatyti tūkstančius metų senumo romėnų pastatus.
      Dinopark - Įspūdingas parkas, kuriame galite pamatyti milžiniškas dinozaurų figūras.
      Maudynių akvaparkas - Didžiulis vandens parkas, kuriame galite plaukti baseinuose, slidinėti vandens kalneliais ir linksminantis praleisti laiką su draugais ir šeima.
      Adrenalino veiklos - Kemere taip pat galite išbandyti adrenalino veiklas, tokiuose kaip žygiai prie alpinistinių kalnų, gatvės lenktynės, laisvės skrydis ir daugybė kitų.
      Kempingas - Kemere taip pat galite apsistoti kempinge ir mėgautis gamtos grožiu, miegoti po atviru dangumi ir mėgautis lauko veiklomis.

Šios veiklos tik kelios iš daugybės, kurių galite išbandyti atostogaujant Kemere.

Ką pamatyti atostogaujant Turkijoje už viešbučio ribų?

Kemeras yra nuostabi vieta atostogoms Turkijoje, atostogaujant šiame regione poilsiautojams yra siūlomos ekskursijos Kemere, kurias verta rinktis, išvykstant iš viešbučio. Štai keletas idėjų, ką pamatyti atostogaujant Kemere už viešbučio ribų:

      Tahtali kalnas - Tai didžiausias kalnas Kemero regione, kuriame yra kelionės funikulieriumi. Kalne galite pasimėgauti nuostabiais kalnų ir jūros vaizdais, o viršuje esantis muziejus leis išsiaiškinti daugelį įdomių dalykų apie regioną.
      Olympos nacionalinis parkas - Tai įspūdinga gamtos oazė, kurioje galite pamatyti milžiniškas uolų formacijas, vandens krioklius, tūkstantmečių senumo romėnų pastatus ir daugybę gyvūnų ir paukščių rūšių.
      Goynuk kanjonas - Tai viena iš daugybės nuostabių vietų, kurias galite pamatyti Kemere. Kanjonas yra tik 15 minučių nuo Kemero centro, o ten galite pasimėgauti nuostabiais vaizdais, plaukti kanu, nardyti ir dalyvauti kitose veiklose.
      Phaselis senovės miestas - Tai senovės miestas, įkurtas apie 700 m. pr. Kr., kuris yra tik 15 minučių nuo Kemero centro. Ten galite pamatyti tūkstantmečių senumo griuvėsius, užburiančius salas ir kitus paminklus.
      Antalija - Tai netoli Kemero esantis didžiulis miestas, kuris turi turistams daug ką pasiūlyti. Ten galite apsilankyti parduotuvėse, restoranuose, muziejuose, parkuose ir kitose vietose.
      Duden krioklys - Tai įspūdingas vandens krioklys, esantis netoli Antalijos miesto. Ten galite pamatyti, kaip upė nukrenta nuo aukšto ant kalnų ir sudaro didžiulį vandens krioklį.

Tai tik kelios iš daugybės vietų, kurių verta aplankyti atostogaujant Kemere. Kadangi Kemere yra gera infrastruktūra, turėtų būti lengva pasiekti šias vietas su viešbučio organizuojamomis ekskursijomis arba savarankiškai.

Close Menu