4 patarimai, kaip paįvairinti seksualinį gyvenimą

4 patarimai, kaip paįvairinti seksualinį gyvenimą


Jei ieškote būdo, kaip sugrąžinti prieskonį į savo seksualinį gyvenimą, pataikėte į tinkamą vietą. Žinoma, gali būti nepatogu ar nemalonu kalbėti apie seksą su partneriu, bet patikėkite mumis, kai sakome, kad bus verta! Parengėme penkis praktiškus patarimus, kurie tikrai padės įkaitinti santykius tarp lovos paklodžių. Pasinerkime!

  1. Galbūt tai skamba kaip savaime suprantamas dalykas, bet norint atnaujinti seksualinį gyvenimą, svarbiausia yra bendrauti. Atvirai ir sąžiningai pasikalbėkite su partneriu apie tai, kas jums abiem patinka lovoje ir ką reikėtų patobulinti. Tai ne tik padės išsiaiškinti situaciją ir pašalinti bet kokias galimas kliūtis, bet ir suteiks jums abiem galimybę daugiau sužinoti apie vienas kito poreikius ir troškimus.
  2. Būkite atviresni išbandyti naujus dalykus miegamajame: Tai iš pradžių gali patikti ne visiems, bet nepabijokite, kol neišbandėte! Jei jūs arba jūsų partneris jaučiatės įstrigę seksualinėje rutinoje, įneškite šiek tiek jaudulio, įvesdami ką nors naujo, gal pagalvokite apie naujas pozas ar sekso žaisliukus. Įvairios sekso prekės tikrai gali pridėti naujų ir įdomių prieskonių jūsų miegamajame. Tik nepamirškite, kad jei bet kuriuo šio proceso metu kuris nors iš jūsų pasijustų nepatogiai, ženkite žingsnį atgal ir vietoj to sutelkite dėmesį į ką nors kita, kas teikia malonumą.
  3. Raskite laiko seksui - net jei esate užsiėmę: Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl poros patiria seksualinio gyvenimo pablogėjimą, yra ta, kad jos paprasčiausiai nebeskiria tam laiko, ypač jei turi vaikų ar užsiėmę karjera. Kiekvieną savaitę skirkite šiek tiek laiko specialiai pasimylėjimui su partneriu, net jei viskas, ką galite padaryti, yra 20 minučių apsikabinimas prieš užmiegant.
  4. Darykite pertraukėles sekso metu, kad būtų įdomu : ilgesni seansai gali būti labai smagūs, tačiau kartais trumpos pertraukėlės sekso metu gali būti įdomios ir nenuspėjamos! Pabandykite erzinti vienas kitą darydami trumpas pertraukėles arba eksperimentuokite su vaidmenų žaidimais - kas jums abiem labiausiai tinka.

Ar esate kartu jau daug metų, ar tik neseniai pradėjote susitikinėti, šie patarimai turėtų padėti suteikti jūsų seksualiniam gyvenimui papildomo postūmio! Nepamirškite, kad kiekvieno iš mūsų malonumo pageidavimai yra skirtingi, todėl nebijokite eksperimentuoti, kol rasite tai, kas tinka jums abiem - juk svarbiausia yra bendravimas! O dabar pirmyn ir mėgaukitės... mes nevertinsime.

Close Menu