Sodybos nuoma šventei. Kas svarbiausia?

Sodybos nuoma


Sodybos nuoma - patogus dalykas kuomet norime pabėgti nuo miesto šurmulio ir netrukdomi paminėti tam tikrą šventę - ar tai būtų megvakaris, bernvakaris, ar kokio nors mūsų artimo žmogaus gimtadienis.

Vis dėl to, tokia paslauga populiarėja ne tik šventes mininčių žmonių tarpe. Vis dažniau nuomotis sodybą renkasi ir tie žmonės kurie nori karštą vasaros savaitgalį atsipalaiduoti po darbų ir pabūti gamtos apsuptyje.

Dėl to kartu, žinoma, kyla ir vis daugiau klausimų žmonėms apie tai, kas yra svarbiausia renkantis sodybą nuomai.

Šiame straipsnyje mes plačiau aptarsime būtent tai - kaip reikėtų pasirinkti sodybą nuomai ir kiti faktoriai kurie yra svarbūs apsistojant ties jūsų norimu variantu.

Kas svarbiausia norint užtikrinti puikią sodybą šventei?

Manome, jog svarbiausi dalykai renkantis sodybą mūsų asmeninei ar draugų, svarbiausi dalykai yra šie:

  • Sodybos talpumas - natūralu, jog tai, kiek šventėje dalyvaus žmonių yra vienas iš kertinių dalykų. Svarbiausia būtų išsirinkti tokią vietą, kur ne tik pakankamai žmonių turėtų vietos kur miegoti, tačiau būti ir jaustis laisvai. Taigi, erdvė vienas iš jūsų prioritetų. Daug kam atrodo, jog kur kas geriau pataupyti žiūrinti skirtingus skelbimus, juk “kaip nors sutilpsime”, tačiau diskomforto problema gali būti kur kas didesnė.
  • Vieta miegui - kad ir kaip norėtume, visos nakties praleisti šokių aikštelėje nepajėgsime, kažkada reikės vistiek eiti miegoti. Paprastai erdviose sodybose būna ir pakankamai vietos miegui, tačiau ką gali žinoti koks skelbimas pasitaikys, todėl atkreipkite dėmesį į tai, ar visi šventės dalyviai turės kur atsigulti. Geriau nepataupyti ir rinktis variantą turintį papildomos vietos. Tokiu atveju net ir pasilikus daugiau svečių nakvynei, nebus problemos visiems miegoti.
  • Lokacija - renkantis lokaciją reikėtų atsižvelgti ne tik į vietos geografiją, pavyzdžiui tai, jog visiems ją būtų pasiekti savo automobiliais iš skirtingų šalies vietų, tačiau reikia atkreipti į šurmulio faktorių. Šventės neretai praeina audringai, todėl šėlti nieko netrukdomam, geriausia rinktis atokią vietelę, tam, kad nesulaukti priekaištų iš kaimynų.
  • Papildomos veiklos - galiausiai įvertinkite papildomos veiklos faktorių. Jei kaip pavyzdys atvykstate su vaikais ar augintiniais, jiems taip pat norėsis savo erdvės, galbūt tam tikros žaidimų aikštelės ar pan. Kitas dalykas - tvenkinys. Dažniausiai juose galima ne tik maudytis, tačiau ir žvejoti, taigi tai irgi turėtų būti faktorius į kurį jūs atsižvelgsite.

Ar sodybos nuomos kainos yra labai didelės šiuo metu?

Kalbant apie sodybos nuomą iš kainos perspektyvos, nemažai, kam atrodo, jog sukilusios nuomos kainos paprastai reikš iš brangesnes šventes, kas yra ypač aktualu šiuo metu. Tačiau tai ne visuomet yra tiesa.

Lyg šiol galima rasti daug sodybos variantų galinčių suteikti tikrai nemažai už palyginus nedidelę kainą, todėl reikia ne tik įdėmiai išsirinkti norimą variantą, tačiau atkreipti dėmesį į siūlomas kainas, kadangi pasirinkimo bus tikrai.

Pabaigai

Straipsnyje aptarėme tai kas svarbiausia renkantis sodybą nuomai. Galima sakyti, jog šventės metu svarbiausia užtikrinti pakankamai erdvės ir nakvynės vietų, veiklos na ir žinoma, pasirūpinti, jog švenčiate kiek atokiau nuo miesto.

Tokiu atveju - puiki šventės bus garantuota.

Close Menu