Reklaminiai tentai - Kodėl ši reklamos priemonė nepalieka TOP pozicijų

Reklaminiai tentai


Visais laikais iš prastesnės ar geresnės medžiagos buvo gaminami reklaminiai tentai, norint informuoti praeivius apie savo veiklą, produktus ar paslaugas. Niekas per daug nepasikeitė, apart medžiagų kokybės, asortimento platumo bei pačios gamybos technologijos, palengvinančios darbo procesą. Taigi paanalizuokime dėl kokių priežasčių tentai išlaiko aukštą poziciją reklamos rinkoje net ir šiomis dienomis.

Praktiškumas

Daugelis reklaminius tentus renkasi dėl patogumo. Tentai yra lankstūs, tvirti ir gan nesunkūs. Dėl lankstumo tentus lengva transportuoti iš vienos vietos į kitą – net keliasdešimt kvadratinių metrų ploto tentas nesunkiai gali tilpti lengvajame automobilyje. Dėl plataus medžiagų asortimento tentai gali atitikti kiekvieno poreikį: norite sumontuoti tentą prie parduotuvės keliems mėnesiams, tam tinka standartinis pvc tentas, norite paslėpti statybų aikštelėje vykstančius darbus nuo praeivių žvilgsnių apjuosdami tentais segmentus – tam puikiai pasitarnauja perpučiamas „mesh“ tentas su skylutėmis, o galbūt jums reikia itin elegantiškai atrodančios foto sienelės prašmatniam renginiui, tam tiks lygus, nesiglamžantis lietas tentas. Kalbant apie montavimą bei demontavimą, tentus galima lengvai montuoti prie rėmų su vienkartiniais užtraukikliais ar daugkartine virve. Keičiant reklamą, reklaminių tentų numontuoti nebūtina – juos galime paslėpti kitu nauju tentu, o po tam tikro laiko praktiškas variantas – demontuoti visus tentus kartu.

Atsparumas lauko sąlygoms

Tentas, tai viena iš atsparesnių laukui medžiagų. Jo nereikia laminuoti ar kitaip saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, drėgmės ar vėjo – svarbiausia kiekvienai situacijai tinkamai parinkti tento rūšį. Jei tentas nedidelis, naudojamas mažiau nei metus – galime rinktis pigiausią ir populiariausią variantą – PVC tentą. Jei tentas montuojamas vėjuotoje vietoje, kad nesusidarytų burė – rekomenduojama naudoti „mesh“ perforuotą tentą (su skylutėmis). Žvalgantis į didesnius tentus, žinokite, kad jiems tikriausiai bus naudojamas lietas tentas. Tiesa pasakius, visą naudingą informaciją apie tentus ar jų savybes galite sužinoti susisiekę su savo srities specialistais – šįkart su „Spalvota Reklama“.

Dydis

Tentų dydžiai gali būti labai įvairūs. Nuo mažų, net 0,5 kv.m nesiekiančio iki milžiniško kelių šimtų kvadratinių metrų plotą siekiančio tento. Reklaminiai tentai spausdinami iš rulonų, kurių plotis gali siekti iki 5 metrų, o ilgis net iki 50 metrų, tačiau norint didesnio tento, nei kad siekia rulono plotis – tentai jungiami tarpusavyje naudojant litavimo prietaisus.

Kaina

Reklaminių tentų kaina yra viena mažiausių lyginant su kitomis lauko reklamos priemonėmis. Mažą kainą lemia keletas veiksnių – tai nebrangi lanksti ir tuo pačiu gan tvirta medžiaga; spauda, kuri nereikalauja laminavimo ir nesudėtingas per daug kaštų nereikalaujantis apdirbimo bei montavimo procesas. Kadangi tentų kainos gan nedidelės – reklaminiai tentai puikiai tinka tiek ilgalaikei, tiek ir trumpalaikei eksploatacijai.

Close Menu