Rankų darbo gaminiai gali būti jauki dovana kiekvienam

Rankų darbo gaminiai


Kokios dovanos jums labiausiai patinka? Paprastos, jaukios, minkštos, o gal išskirtinės, unikalios, kvepiančios prabanga. O gal esate iš tų žmonių, kurie neteikia reikšmės dovanoms?

Paskutiniu metu į madą grįžta rankų darbo dovanos – gaminiai. Vis daugiau žmonių renkasi savo artimui padovanoti kažką mielo, jaukaus, išskirtinio. Būtent šiomis ypatybėmis ir pasižymi rankų darbo gaminiai. Ypatingai pagaminti iš natūralių medžiagų: merino, alpakų, avių vilnos, medvilnės. Angoros, kašmyro ar šilko gaminiai suteiks prabangos jausmą. Dėvėdami tokius rankų darbo aksesuarus jūs išsiskirsite iš minios.

Rankų darbo gaminiai: megzti šalikai, kepurės, movos, šaliai, vilnonės kojinaitės kūdikiams, pledukai, rankų darbo žaislai ar namų dekoracijos gali tapti išskirtine dovana moterims, vyrams, vaikams. Tai gali būti netgi dovana tau.

Rankų darbo gaminiai gali būti dovanojami įvairiomis progomis. Nuotaka tikrai sužibės apsigobusi išskirtiniu šilko šaliu. Kiekviena mama džiaugsis gavusi dovanų vilnones kojinytes ar pleduką naujagimiui. Kašmyro šalikas nustebins ir patį išrankiausią kolegą. Megztos kepurės, šalikai, kaklaskarės kasdien džiugins artimų žmonių širdis.

Rankų darbo dovanos – jūsų pats geriausias pasirinkimas.

Close Menu